Logo SmartPro

 

УМНИЯТ ИЗБОР ЗА СПЕСТЯВАНЕ НА ВРЕМЕ

.
 

СПЕСТЕТЕ ЦЕННО ВРЕМЕ И ПОЛУЧЕТЕ НАЙ-ДОБРОТО ЗА ВАШИТЕ ПАРИ

В нашето ежедневие, изпълнено със задачи, управлението на времето е от решаващо значение. Ето защо проектирахме перална машина, която се съобразява с 3 важни неща: бързина, простота и интелигентност. Candy SmartPro е решението с добавена стойност: много е достъпна без компромиси по отношение на представянето. Не Ви ли звучи умно?

 

ПЕРИЛЕН ЕФЕКТ

 

9 БЪРЗИ ЦИКЪЛА НА ПРАНЕ ЗА ПО-МАЛКО ОТ 1 ЧАС

Вашето ежедневно пране може да бъде много различно по отношение на нуждите, но има едно общо нещо: то може да бъде перфектно изпрано само за 49 минути. Candy SmartPro предлага пълен набор от 9 бързи цикъла, за да спестите време за друго.

 

ПЕРФЕКТНО ПРАНЕ

Благодарение на системата за активно движение, Smart Pro увеличава почистващото действие на препарата, като увеличава скоростта на въртене на барабана на няколко нива по време на измиване. Системата за активно движение гарантира ефективността, която търсите.

 

ЛЕСНА НАСТРОЙКА

Управлението на всички програми и опции на вашите изпирания никога не е било толкова лесно. Благодарение на дисплея SmartText, името на програмата, времето и цялата информация за цикъла се виждат незабавно на родния ви език.

 

SMART TECH

Чрез приложението simply-Fi имате достъп до най-широкия набор от интелигентни функции и разполагате с напълно дистанционно управление. Например можете да:

  • Активирате периодични напомняния за пране с Memo Smart Wash
  • Запазвате програмите, които харесвате, за следващото пране в New Favourites
  • Получавате интелигентни съвети за препарати за пране, за да проверите правилната им дозировка
  • Получите цялата информация за поддръжката, свързана с осигуряване на дългия живот на Вашата перална машина
  • Избирате между повече от 20 допълнителни цикъла за всяка Ваша нужда.

ИДЕАЛНОТО СЪЧЕТАНИЕ

Открийте диапазона на сушилнята Smartpro със 7 бързи цикъла на сушене за по-малко от 90 минути.