RapidÓ

Logo Rapido

 

НАЙ-ЛЕСНИЯТ НАЧИН ДА СЕ СПЕСТИ ВРЕМЕ

С CANDY RAPIDÓ Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ СПЕСТИ ВРЕМЕ. ЕЖЕДНЕВНО

В натоварения ни живот най-ценното нещо е времето. Ето защо новата перална машина Candy RapidÓ е проектирана в съответствие с тази концепция; бързите и ефективни ежедневни цикли на пране помагат за спестяване на време, което можете да посветите на нещата, които обичате най-много, подобрявайки качеството на живот. 65% от хората предпочитат да използват бързи програми*, но често не са в състояние да изберат подходящата комбинация, за да постигнат най-добри резултати. Candy отново предлага прости, но интелигентни и иновативни решения: най-пълният набор от 9 бързи програми на пазара и изключителната функция Snap&Wash. По-бързо и по-умно, нали?

*данни, получени от анализ на приложението Candy simply-Fi.

Запознайте се с целия диапазон
 

НАЙ-ПЪЛНИЯТ НАБОР ОТ 9 БЪРЗИ ПРОГРАМИ НА ПАЗАРА

С Candy Rapidò вече не е необходимо да избирате между спестяване на време или перфектни резултати от прането; благодарение на най-добрата технология на Speed Drive Motor, почистването се засилва с до 50% (в сравнение с традиционните мотори), гарантирайки най-добрите резултати при бързи цикли.

 

ЕЖЕДНЕВНОТО ВИ ПРАНЕ НИКОГА НЕ Е БИЛО ТОЛКОВА БЪРЗО

Готови ли сте за ново изживяване? С изключителната функция Snap&Wash в приложението Candy simply-Fi можете да разберете кой цикъл е най-подходящ за прането Ви само с помощта на смартфон! Просто направете снимка на купчината смесени дрехи, за да разберете най-бързата програма. Също така тя автоматично задава правилната температура и скорост на въртене. Умен начин да спестите време.

 

СУПЕР КОМФОРТ С ПО-ВИСОК И ПО-ГОЛЯМ ОТВОР НА ВРАТАТА

Иновативният ергономичен дизайн на Candy RapidÓ е разработен, за да направи прането Ви безпроблемно. Зареждането, разтоварването и управлението на Вашата пералня никога не е било толкова лесно и леко.

 

ПЕРАЛНЯ, КОЯТО ГОВОРИ С ВАС

RapidÓ е оборудвана със система за Wi-Fi връзка, за да подобри Вашето преживяване. Съветите за пране и поддръжка на собствения Ви език винаги са полезни. Чрез приложението Candy simply-Fi можете да комуникирате с RapidÓ и машината ще отговори на въпросите Ви относно най-добрия вариант за пране, отстраняване на петна и много други.