Brava

СПЕСТЯВАНЕ НА ВРЕМЕ, ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕЖЕДНЕВИЕТО

Новата съдомиялна машина Candy Brava е проектирана в съответствие с тази концепция: по-бързите цикли на измиване помагат да се спести време, което можете да посветите на нещата, които обичате най-много, подобрявайки качеството си на живот. Можете да останете във връзка по всяко време и бързо да получите достъп до допълнително съдържание и функции. Освен това можете да взаимодействате, използвайки гласа си чрез смартфон или дигиталния си асистент.

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ЦЕЛИЯ ДИАПАЗОН
 

БЪРЗА КАКТО НИКОГА ПРЕДИ

Brava е непобедима в спестяването на време, като винаги осигурява най-добрите резултати от почистването.

СПЕСТЯВАЙТЕ ВРЕМЕ

Измийте и подсушете идеално само за 39 минути с най-бързия цикъл от клас А на пазара, благодарение на крайната система под високо налягане на Zoom 39’.

RAPID 24’

Най-добрата комбинация от време и производителност за измиване на леко замърсени съдове само за 24 минути при температура 50°C.

 

Ефективни решения

 

ИДЕАЛНО ПОЧИСТВАНЕ

Perfect Rapid Zone е новата система за почистване, която може да премахне най-замърсените пластове и мръсотията от чиниите Ви, дори при бързи програми.

 

НАЙ-ДОБРА ЕФЕКТИВНОСТ

Brava предлага страхотни представяне с  максимална ефективност. Според новото европейско законодателство * неговият клас на енергийна ефективност може да достигне до B **, което съответства на предишен клас A +++  с марж 45%.

*в сила от 1 март 2021 г.

**само при модели с инверторен мотор (BLDC) и трето рамо за миене

 

МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ

Интелигентната врата е решение, което автоматично отваря вратата в края на цикъла. Това спомага за постигане на бърза и максимална ефективност на сушене.

Smart Преживяване

Можете да управлявате Brava дистанционно чрез смартфона си, където и да се намирате. Благодарение на функцията Talking Candy можете да комуникирате с Вашата съдомиялна също и с гласа си чрез дигитален асистент.

Чрез приложението simply-Fi можете да стартирате персонализирани програми и цикли на управляемо или нормално измиване; получавайте визуални съвети и помощ за поддръжката, функциите, използването и статистиката за изразходена енергия, за да контролирате консумацията и да оптимизирате резултатите.

 

 

ВИНАГИ АКТУАЛИЗИРАН КОНТРОЛЕН СПИСЪК

Благодарение на функцията за инвентаризация можете постоянно да проверявате и наблюдавате чрез приложението нивото на сол, помощното средство за изплакване и количеството таблетки, които са ви останали.

ПО-ДЪЛЪГ ЖИВОТ

С Проверките и програмираната поддръжка можете периодично да наблюдавате чрез приложението състояние на съдомиялната си.

 

ФУНКЦИОНАЛЕН ДИЗАЙН

 

МАКСИМАЛНО НАТОВАРВАНЕ

Уникален вътрешен дизайн, първият в света с максимум 16 настройки за разполагане. Могат да бъдат заредени и измити до 201 съда и прибори само за един цикъл.

 

ЕФЕКТИВНОСТ НА ПРОСТРАНСТВОТО

Чисто новата Smart Basket има сини опори, които са специално проектирани, за да гарантират оптималното позициониране на Вашите съдове. Горното чекмедже осигурява допълнително 10% пространство, височината му може да се регулира.

 

ЕРГОНОМИЧНО И ЛЕСНО ХВАЩАНЕ

Нова вътрешност и новопроектирани дръжки: извити и релефно щамповани, за да се гарантира удобство за потребителя и максимален комфорт.

 

ПОВЕЧЕ МЯСТО ЗА ВСИЧКИ КУХНЕНСКИ СЪДОВЕ

Можете да позиционирате големи чинии и аксесоари за фурна с всякакъв размер до 34,5 cm в диаметър.

 

ЛЕСНА КОМУНИКАЦИЯ

ИНТУИТИВЕН ДИСПЛЕЙ НА РОДНИЯ ВИ ЕЗИК

Новият текстов дисплей може да комуникира на повече от 20 различни езика, за да ви улесни.

УДОБСТВО НА ВЪРХА НА ПРЪСТА

Насладете се на усещането от сензорните бутони за по-добро използване и комфорт.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПРЕДИМСТВА

ПО-ГОЛЯМА СИГУРНОСТ

Ако водата превиши нормалните нива, системите за блокиране на водата, аквастоп и аква-защитата автоматично блокират навлизането и/или източването на излишните количества вода.

ДОБАВЯНЕ НА СЪДОВЕ

Можете да добавяте съдове дори след стартиране и пак да сте сигурни, че получавате най-добрите резултати от почистването.

ОПТИМИЗИРАНИ РЕШЕНИЯ ЗА ИЗМИВАНЕ

Благодарение на системата Dirt Sensor съдомиялната автоматично адаптира температурата и времето в зависимост от нивото на замърсяване.

НАЙ-ДОБРА ХИГИЕНА

Патентованият троен автоматично почистващ се антибактериален филтър на Candy има вътрешен микрофилтър, осигуряващ постоянно чиста вода във всички фази на измиване.