Bianca

Logo Bianca

 

ИНТУИТИВНОТО ПРАНЕ ИМА НОВ МОДЕЛ

В Candy вярваме в смарт иновациите. Но само в един конкретен тип: този, който има реално, истинско въздействие върху нуждите на хората, предназначен да направи ежедневието им по-лесно. Този, който отхвърля елитизма и е достъпен за всеки. Bianca е перфектният синтез на всичко това. Нашата нова пералня - Вашата нова пералня е най-умната и най-лесната за използване, създавана някога.

 

 

Всичко само за 59’

СПЕСТЯВАЙТЕ ВРЕМЕ

Благодарение на Zoom, Бианка е способна да изпере всяка тъкан, във всяка програма, за по-малко от 1 час, винаги с най-добри резултати. Никоя друга пералня не може да се сравни с това.

ПЪРВОКЛАСНИ РЕЗУЛТАТИ ОТ ИЗПИРАНЕТО

Когато използвате Zoom, изключителната система Mix Power Jet+ инжектира чист перилен препарат директно в дрехите и заедно със системата за нагряване Boost и CPU акселератора, тя гарантира най-доброто изпиране за кратко време. За памук, синтетични и смесени тъкани.

 

 

ЛЕСНО УПРАВЛЕНИЕ САМО С ЕДНА РЪКА

ПО-ИНТУИТИВНО ОТ ВСЯКОГА

Забравете за бутоните. С Bianca можете да откриете най-полезните програми и най-популярните опции на собствения си език и на върха на пръстите си. Лесно е да избирате със сензорния бутон и е лесно да разчитате, благодарение на големите знаци и икони.

ВСИЧКО НА ВЪРХА НА ПРЪСТА ВИ

Благодарение на уникалния интерфейс Smart Ring можете да комбинирате 8-те най-често използвани седмични цикъла с 4-те най-полезни опции, за да използвате широка гама от решения (повече от 700 комбинации)

ЕРГОНОМИЧНА УПОТРЕБА

Специалният наклон от 11° на Smart Ring Ви позволява да използвате пералната машина, без да превивате гърба си. Стъкленият отвор, по-голям, по-висок и по-лесен за употреба също помага в тази насока.

Talking Bianca

 

 

КОМУНИКАЦИЯ С ВАШАТА ИНТЕЛИГЕНТНА ПЕРАЛНА МАШИНА

Контролирайте прането с гласа си

Благодарение на приложението simply-Fi ще имате възможност да контролирате машината, като просто и говорите. Помолете Bianca да стартира програма: тя ще я стартира и ще ви предупреди, когато бъде завършена. Помолете Bianca за съвет за прането и тя ще Ви отговори.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ С ИНТЕЛИГЕНТНАТА BIANCA

Взаимодействието между Вас и Bianca не се ограничава с това: Специалният алгоритъм на Bianca, всъщност, Ви позволява наистина да комуникирате чрез смартфона си. Новата Ви пералня разбира нуждите ви, коригира Ви в случай на грешки и научава повече за вас ден след ден, като ви дава правилните отговори. Потребителско изживяване, невиждано досега.

ВИНАГИ СВЪРЗАНИ ЧРЕЗ SIMPLY-FI

КОМУНИКИРАЙТЕ С BIANCA, КЪДЕТО И ДА СТЕ

Talking Bianca е само една от многото функции, станали възможни, благодарение на simpy-Fi, изключителната система за свързаност, която ви позволява да подобрите потребителското си преживяване само чрез използване на смартфона или таблета си.

 

НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Чрез приложението simpy-Fi можете да получите достъп до много полезни функции:

ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ
Стартиране и спиране на цикъла на пране, проверка на състоянието му и активиране на функцията, която поддържа прането ви свежо дълго време след края на прането;
УСЪВЪРШЕНСТВАН ПРЕГЛЕД
Извършете обстоен и подробен преглед на компонентите и работното състояние на Вашата перална машина. В случай на проблеми приложението ще ви помогне да отстраните неизправностите стъпка по стъпка;
УПРАВЛЕНИЕ НА НАМАЛЯВАНЕТО НА ЕНЕРГИЯ
Следете потреблението на енергия незабавно и получавайте достъп до полезни съвети, които ще ви помогнат да го сведете до минимум;
АВТОМАТИЧНА ПОДДРЪЖКА
Получавайте известия за това кога да почистите филтъра или да започнете цикъла на почистване на барабана въз основа и на твърдостта на водата. Вземете най-доброто от пералнята си Bianca.